ANEM DE FESTA COMARCAL TELEVISIÓ

Últims vídeos

Festes Montesa 2015

Actes lúdics i religiosos es donen la mà en la programació festiva

Vaquetes, disfresses, bon menjar i bona música es donen la mà en les festes patronals de Montesa, que barregen els actes lúdics amb alstres religiosos, com la processó a la Mare de Déu del Castell, patrona del poble.

...

Festes Montaverner

Festes Patronals i de Moros i Cristians

Les Festes Patronals i de Moros i Cristians de Montaverner son les més esperades per tots els veïns del poble i sempre es celebren l'última setmana d'agost, encara que durant tot el mes es porten a terme diversos actes culturals i esportius

 

...

Festes Benigànim 2015

Festes patronals en honor a Sant Miquel i de moros i cristians

Benigànim celebra les seues festes patronals en honor a Sant Miquel i de moros i cristians la segona quinzena d’agost, una programació festiva que inclou també activitats esportives, com una partida de raspall que segueix la tradició celebrant-se a la via pública.

 

 

Benig&a...


Festes Llosa de Ranes 2015

Festes en honor al Santíssim Crist del Miracle i la Mare de Déu del Naixement

Un estiu més, La Llosa de Ranes ha celebrat les festes d’agost i trencar, així, amb la rutina de tot allò quotidià. La calor es porta de millor manera amb el descans i els moments d’encontre i celebració amb la família i els amics. I com no podia ser d’una altra manera, la festa té com a c...


Festes Moixent 2015

Festes patronals en honor al Santíssim Crist del Mont Calvari i a les Santes Relíquies

Moixent celebra les seues festes patronals en honor al Santíssim Crist del Mont Calvari i a les Santes Relíquies.  Una setmana gran que va introduïda per una sèrie d’actes introductoris, en els que destaca la tradicional Dansà, organitzada pel Grup de Danses i subvencionada per l’Ajuntament.

Per&...Noticies 11 a 15 de 22

Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.