BON DÍA COMARCAL COMARCAL TELEVISIÓ

Últims vídeos

Entrevistem a la Presidenta de la Mancomunitat La Costera-Canal, María José Tortosa, per a parlar de la I Ecotrobada

Es tracta d'una jornada amb una àmplia programació al voltant de la sostenibilitat, tradició i oportunitats de negoci en aquestes comarques.

Entrevistem a la Presidenta de la Mancomunitat La Costera-Canal i alcaldessa de Vallada, María José Tortosa, per a conèixer millor en què consistirà la I Ecotrobada La Costera-Canal. Durant una jornada completa, el proper 30 de setembre, hi haurà una àmplia programació d’activitats d’oci,...


Entrevista Clínica Teodoro Fayos de Clínica dental Fayos de Xativa

Amb el doctor Teodoro Fayos descobrim tot el relacionat amb la periodòncia

Entrevista al doctor Teodoro Fayos de la clínica dental Fayos de Xàtiva sobre periodòncia, la part de l'odontologia que s'ocupa de la prevenció, diagnosi i tractament de les malalties periodontals.

 

...

Entrevistem a Paco Sanchis gerent de la perruqueria Paco Peluqueros de Xàtiva

En aquesta nova edició parlem de recollits i pentinats per a aquest estiu.

Entrevistem a Paco Sanchis, gerent de la perruqueria Paco Peluqueros de Xàtiva, per a parlar en aquesta nova edició de recollits i pentinats per a aquest estiu.

 

...

Balanç de curs a l´escola d´adults Francesc Bosch i Morata

L´Associació d´Alumnes i la Direcció fan balanç del curs que acaba

L´escola d´adults Francesc Bosch i Morata ha posat el punt i final al curs amb diverses activitats i la ment posada en les inscripcions i la nova etapa que encetaran en acabar l'estiu. Alumnes i professors ens expliquen el dia a dia d'un centre on tots són familia.

...

Entrevistem a Teodoro Fayos Gerent de la Clínica Dental Fayos

Les noves tendències en odontologia centren l´entrevista de hui

Teodoro Fayos porta dècades solucionant els problemes dentals dels seus clients amb un acurat servei i una atenció personalitzada. Els avanços tecnològics s´incorporen a la tasca diària i faciliten una millora de l'atenció al pacient.

...


Noticies 1 a 5 de 381

Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.