BON DÍA COMARCAL COMARCAL TELEVISIÓ

Últims vídeos

Entrevistem a l'alcalde d'Ontinyent, Jorge Rodríguez

Visita el nostre plató.

L'alcalde d'Ontinyent, Jorge Rodríguez, visita la Televisió Comarcal per a parlar de les últimes novetats a la ciutat, les accions que s'han impulsat en aquests mesos i properes cites.

...

Entrevistem a Javier López, coach de valors, desitjos i escriptor del llibre "Merezco Lo Mejor"

Un professional dedicat al benestar de les persones.

Javier López Chacón és instructor de diverses modalitats esportives, coach de valors, desitjos i escriptor del llibre "Merezco Lo Mejor". Un professional que es dedica al benestar de les persones en diverses àrees.

...

Parlem amb l'Associació de persones amb diversitat funcional de la Vall d'Albaida

El passat 6 d'octubre es va donar la XXI Trobada d'Associacions de persones amb diversitat funcional de la Comunitat Valenciana.

La presidenta de l'Associació de persones amb diversitat funcional de la Vall d'Albaida, Reme Tortosa, visita la Televisió Comarcal per a parlar de la XXI Trobada de les Associacions de persones amb diversitat funcional de la Comunitat Valenciana que va tenir lloc a Pinet el passat 6 d'octubre.

 

  Llegir més


L'escriptor Luis J Pérez presenta el seu últim llibre "Vientos del sureste"

És la tercera obra de l'autor.

L'escriptor valencià Luis J Pérez ha presentat el seu últim llibre "Vientos del sureste", una obra que ha estat guardonada amb el primer premi del I Certamen de Narrativa Romàntica LXL 2018.

...

Parlem de salut mental amb ADIEM

És l'Associació per a la defensa i integració de les persones amb alguna malaltia mental.

Entrevistem a Verònica Piqueras, tècnica d'integració social del CRIS-ADIEM d'Ontinyent, i a José Llopis, usuari de l'associació, per a parlar de salut mental en aquest mes d'octubre, on des d'ADIEM s'impulsen nombroses activitats al llarg del mes i també en novembre.

...


Noticies 1 a 5 de 417

Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.