BON DÍA COMARCAL COMARCAL TELEVISIÓ

Últims vídeos

Entrevista amb Vicent Gomar

El reelegit President de la Mancomunitat de la Vall d'Albaida ens posa al dia sobre l'actualitat a esta entitat supramunicipal

Hui a l’entrevista del Bon Dia Comarcal rebem la visita de Vicent Gomar, reelegit el passat 6 de novembre President de la Mancomunitat de Municipis de La Vall d’Albaida. Gomar, que també es Alcalde de la Pobla del Duc ens posa la dia sobre tota l’actualitat al voltant de la entitat comarcal. Una Mancomunitat que porta 33 anys oper...


Entrevista amb Àngels Muñoz

Regidora de Fira, Festes i Tradicións a l'Ajuntament d'Ontinyent

Hui a la televisió comarcal acollim a Angel Muñoz, Regidora de Fira Festes i Tradicions a l’Ajuntament d’Ontinyent.

Muñoz ens avança totes les novetats entorn a la Fira de Novembre que s’inaugura aquets vesprada de divendres a les 20:00.

Una fira que enguany s’ha renovat i ampliat i q...


Entrevista amb María Beltrán

Regidora de Gran Teatre i Falles a l'Ajuntament de Xàtiva

Hui a la televisió Comarcal rebem la visita de la Regidora de Gran Teatre i Falles a l’Ajuntament de Xàtiva, Maria Beltrán.

Amb la edil fem un repàs de la programació de tardor del Gran Teatre per a la resta de l’any i coneguem les iniciatives que se estan portant-se a terme entorn a les Falles de X...


Entrevisat amb Pilar Sarrión

Alcaldessa de Anna i Diputada de Benestar Social i Memòria Democràtica

Hui a la entrevista del Bon Dia Comarcal rebem la visita de Pilar Sarrion, Alcaldessa de Anna i Diputada de Benestar Social i Qualitat Democràtica a la Diputació de Valencia.

Amb Sarrión fem un balanç entorn a l’actualitat municipal d’aquest poble de la Canal de Navarrés del que es Alcaldessa fent e...


Entrevista amb MªJosé Tortosa

Alcaldessa de Vallada i Presidenta de la Mancomunitat de Municipis de La Costera - Canal

Hui a la entrevista de la TV Comarcal rebem la visita de l’Alcaldessa de Vallada i Presidenta de la Mancomunitat de municipis La Costera – Canal,  MªJosé Tortosa.

L’Alcaldessa ens posa al dia de la actualitat municipal i recalca la situació de ValPark.

Amés, també ens avanç...Noticies 1 a 5 de 521

Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.