BON DÍA COMARCAL COMARCAL TELEVISIÓ

Últims vídeos

Festa Bollywood per a recaptar diners i destinar-los als malalts mentals

Les entrades ja estan a la venta i aniran destinades a finançar el deute de l´associació

Gandia acollirà el proper dia 30 per la vesprada una festa Bollywood on, a més de música i dansa, es podrà tastar la millor gastronomia hindú de la comarca. Es tracta d´una iniciativa que pretén recollir fons i destinar-los a l´assocaicio Asaem que treballa amb malalts mentals i que, d'esta manera,...


Oruxo Setabense

L´empresa de Xàtiva s´ha especialitzat en licors

Xufa i torró són els més coneguts, però l´empresa Oruxo Setabense ha tret al mercat nous licors que, juntament amb la cassalla, estan convertint-se en els reis d'este estiu. En esta entrevista podem conèixer totes les opcions que ens ofereixen estos xativins.

...

La Sanitat homenatja als treballadors jubilats

L´acte tindrà lloc la propera setmana al Lluís Alcanyís

Després de tota una vida ajudant als demés, els treballadors del Departament de Salut Xàtiva-Ontinyent rebran de l'Administració l'homenatge que els pertoca. Serà en un acte emotiu i multitudinari que tindrà lloc la setmana que ve. Teo Mompó i la gerent de l'àrea de salut ens ho expliquen...


Rafael Juan, CEO de Grup Dulcesol

L´empresa s´enfronta al repte de la internacionalització per a expandir el Grup Dulcesol

Rafael Juan és el CEO del Grup Dulcesol, una empresa familiar que hui en dia porten ell i dos germans, en la que treballen més de 2.000 persones i on la internacionalització és el punt clau del seu èxit.

...

Clínica Dental Fayos

Iniciem una sèrie d´entrevistes de la mà dels reputats odontòlegs de la Clínica Fayos

Teodoro Fayos va fundar la seua clínica dental fa dècades i hui en dia segueix sent un dels més importants odontòlegs de La Costera. Amb instal·lacions en Xàtiva i de la mà de grans professionals, Fayos ens conta en este programa els seus inicis i el desenvolupament d'nu negoci sempre canviant.

...


Noticies 6 a 10 de 371

Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.