BON DÍA COMARCAL COMARCAL TELEVISIÓ

Últims vídeos

Entrevista Jorge Fuset educador Caní; Canes Xàtiva

Esta semana parlem de la balança de les accions ben fetes i de les mal fetes

Hui parlem de la balança de les accions ben fetes i de les mal fetes, per a adonar-se de l'important que és a cada moment quan estem amb el nostre gos fer les accions en positiu perquè siga beneficiós per a nosaltres i per al nostre gos.

...

Entrevista Llorens Segarra i Eugenia Gandia Representant i Presidenta Germandat de Confraries Xàtiva

Repassem els actes més importants de la Setmana Santa de Xàtiva del 2018

Eugenia Gandia i Llorens Segarra Presidenta i Representant de la Germandat de Confraries de Xàtiva repassem els actes més importants de la Setmana Santa de Xàtiva del 2018.

...

Entrevista a Josep Antoni Albert , alcalde d'Albaida

L´alcalde d´Albaida ens parla dels bons resultats econòmics de l´últim exercici i de les inversions previstes per a 2018

L´alcalde d´Albaida, Josep Antoni Albert, ens fa balanç en esta entrevista dels resultats econòmics de l´ultim exercici i, al mateix temps, ens avança els projectes de futur. El més important, la construcció d'un centre per als malalts d'Alzheimer.

 

...

Entrevista a Margarita Llaudes i Vicent Ventura, del Departament de Salut Xàtiva-Ontinyent

La gerent de l´hospital i el responsable de l´Oficina d´Informació al Pacient ens posen al dia de les activitats que pretenen humanitzar la relació entre pacient i institució

La gerent del Departament de Salut Xàtiva-Ontinyent i el responsable de l´Oficina d´Informació al Pacient ens informen de les activitats programades per a celebrar el Nadal, però també ens endinsen en la gestió d´un departament en el que estan produint-se alguns canvis que pretenen la millora de la qual...


Entrevista a Miguel Cebrian y Jose Vázquez Brines

Responsable de la Carrera Kilómetro Vertical y President de ASAEM.

Entrevista a Miguel Cebrian y Jose Vázquez Brines, responsable de la Carrera Kilómetro Vertical y al President de ASAEM.

...


Noticies 6 a 10 de 381

Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.