BON DÍA COMARCAL COMARCAL TELEVISIÓ

Últims vídeos

Entrevistem a Paco Sanchis gerent de la perruqueria Paco Peluqueros de Xàtiva

En aquesta nova edició parlem de recollits i pentinats per a aquest estiu.

Entrevistem a Paco Sanchis, gerent de la perruqueria Paco Peluqueros de Xàtiva, per a parlar en aquesta nova edició de recollits i pentinats per a aquest estiu.

 

...

Balanç de curs a l´escola d´adults Francesc Bosch i Morata

L´Associació d´Alumnes i la Direcció fan balanç del curs que acaba

L´escola d´adults Francesc Bosch i Morata ha posat el punt i final al curs amb diverses activitats i la ment posada en les inscripcions i la nova etapa que encetaran en acabar l'estiu. Alumnes i professors ens expliquen el dia a dia d'un centre on tots són familia.

...

Entrevistem a Teodoro Fayos Gerent de la Clínica Dental Fayos

Les noves tendències en odontologia centren l´entrevista de hui

Teodoro Fayos porta dècades solucionant els problemes dentals dels seus clients amb un acurat servei i una atenció personalitzada. Els avanços tecnològics s´incorporen a la tasca diària i faciliten una millora de l'atenció al pacient.

...

Paco Peluqueros ens endins en el món del color

Una model de cabell ens mostra en la pràctica les últimes tendències

Paco Peluqueros ens porta hui el color com a protagonista, tant en homes com en dones. Talls de tendència i consells per a l'estiu centren esta entrevista

...

Coneix com funcionen les colònies felines de Xàtiva

Dues de les voluntàries ens endinsen en el seu treball altruista

Davant la insensibilitat d'aquells que abandonen als gats, trobem als voluntaris de les colònies felines de Xàtiva que, amb voluntat i organització, donen aliments i cuiden d'estos animals. En esta entrevista fem un repàs al seu treball.

 

...


Noticies 6 a 10 de 417

Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.