BON DÍA COMARCAL COMARCAL TELEVISIÓ

Últims vídeos

Entrevista amb la Plataforma de Pensionistes Xàtiva-La Costera

Parlem amb el portaveu Vicent Aracil i amb Ildefonso Suares, un dels components d?aquest col·lectiu

Hui a l’entrevista del Bon Dia Comarcal rebem la visita de Portaveu de la Plataforma de Pensionistes de Xàtiva- La Costera, Vicent Aracil i amb un dels membres d’aquesta plataforma Ildefonso Suares. Ambdós ens posen al dia sobre les iniciatives d’aquesta agrupació.  Es tracta d’una plataforma molt activa q...


Entrevista amb Mai Castells

L'Alcaldessa ens posa al dia sobre les propostes i iniciatives en les que està treballant el equip de govern

Hui a l’entrevista del Bon Dia Comarcal hem rebut a l’Alcaldessa Mai Castells, que ens ha fet un repàs de l’actualitat municipal d’aquesta localitat de la Costera.

 

No es perden tots els detalls a l’entrevista completa.

...

Entrevista amb Paco Sanchis: Els pentinats nupcials de Tardor

El gerent de Paco Peluqueros expert en ?visagisme? ens apropa totes les novetats per a aquesta tardor

En aquest nou programa de la secció on parlem de moda i bellesa amb Paco Peluqueros de Xàtiva coneixem els pentinats que marquen tendència aquest 2019 per a les novies que decideixen casar-se en aquestes èpoques de l’any.

 

...

Entrevista representants Festes de la Puríssima 2019

Tots els detalls sobre aquesta tradicional celebració que ha donat inici amb la presentació del llibre de Festes

Hui a l’entrevista del Bon Dia Comarcal hem rebut la visita de Rafa Gandia, Membre de la Junta de la Puríssima e Historiador de la Puríssima, Angelines Aceta, Camarera Major 2019 i Juan Melchor, Plebat de Santa María i Vicari Episcolpal de la Vicaría Sexta Xativa – Alcoi – Ontinyent.

El passat 26&nbs...


Entrevista amb el Regidor d'Hisenda , Ignacio Reig

Actualitat municipal y repàs de les inversions contemplades als pressupostos 2020

Hui a l’entrevista del Bon Dia Comarcal hem rebut al Regidor d’Hisenda de Xàtiva, Ignacio Reig que ens ha desglossat les inversions més importants dins dels pressupostos 2020, que la localitat va presentar el dimarts 22 i que dema dissabte es sotmetran a votació, en ple de govern. Uns pressupostos que completaran iniciativ...Noticies 6 a 10 de 522

Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.