BON DÍA COMARCAL COMARCAL TELEVISIÓ

Últims vídeos

Parlem de Setmana Santa amb Llorenç Segarra

Entrevista a Enrique Tortosa i Santiago Martínez

“Parlem de Setmana Santa” amb Llorenç Segarra, comunicador i confrare, que entrevista a Enrique Tortosa; vicepresident Junta Germandats i Confraries Ontinyent, i Santiago Martínez; secretari Junta Germandats i Confraries Ontinyent.

...

Remeis casolans amb Salut Calabuig de l'Herbolari de Salut a Albaida

Neteja

Saps com netejar els estris per a aquest menester? Salut Calabuig, des del seu herbolari, ens dona una sèrie de recomanacions amb els seus remeis casolans.

...

Entrevista Paco Peluqueros

Paco Sanchis, Paco Peluqueros Xàtiva

Paco Sanchis, de Paco Peluqueros a Xàtiva, ens porta els looks amb els colors més afavoridors d’aquesta primavera.

...

Parlem de Setmana Santa amb Llorenç Segarra

Parlem de Setmana Santa amb Llorenç Segarra

“Parlem de Setmana Santa” amb Llorenç Segarra, comunicador i confrare, que entrevista a Eugenia Gandia; ex presidenta de la Confraria de l’Entrada de Jesus a Jerusalem “La Burreta”, i a Ana Gil; encarregada de la Banda de Tambors.

...

Entrevista Ana Sala, alcaldessa de Calp

Entrevista Ana Sala, alcaldessa de Calp

Ana Sala, alcaldessa de Calp, emet un comunicat a la Generalitat Valenciana per a que les festes de Moros i Cristians tinguen la mateixa consideració que les Falles pel que fa a les ajudes econòmiques per als cectors mes afectats per la crisi sanitària provocada per la Covid-19.

...


Noticies 6 a 10 de 692

Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.