BON DÍA COMARCAL COMARCAL TELEVISIÓ

Últims vídeos

Parlem de motivació en els gossos amb Canes Xàtiva

Nova edició de la secció on parlem de mascotes.

En aquest nou programa on parlem de mascotes, i especialment de gossos, tractem la motivació amb Jorge Fuset. Coneixem els beneficis i les alternatives que tenim per a fomentar-la amb els nostres animals.

...

Parlem de la Setmana Santa ontinyentina

Coneixem els actes principals i novetats d'enguany.

Coneixem millor la Setmana Santa d'Ontinyent amb Santiago Martínez, secretari de la Junta de Germandats i Confraries de Setmana Santa d'Ontinyent. Parlem de la seua història, novetats i programa d'actes per a enguany.

...

Parlem del Mercadet Solidari de Canals, que compleix 25 anys

Se celebrarà el proper 12 d'abril.

Coneixem millor el Mercadet Solidari de Canals, que compleix 25 anys, i presenta moltes novetats en aquesta nova edició. Se celebrarà el proper 12 d'abril.

...

Coneixem la programació de la nova temporada de l'Orquestra Simfònica Caixa Ontinyent

Amb moltes novetats,

Coneixem el programa d'actes de la nova temporada de l'Orquestra Simfònica Caixa Ontinyent amb Lluís Muñoz, director d'AD LIBITUM, i Alex Borrell, regidor de Cultura d'Ontinyent.

...

Coneixem les noves tendències en color amb Paco Peluqueros de Xàtiva

Descobrim els colors d'aquesta temporada.

Nova edició de la secció on parlem de moda i bellesa amb Paco Peluqueros de Xàtiva. En aquest programa coneixem les noves tendències en color que es portaran aquesta temporada primavera-estiu.

...


Noticies 11 a 15 de 468

Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.