BON DÍA COMARCAL COMARCAL TELEVISIÓ

Últims vídeos

Aprèn hostaleria amb els cursos d´AHVAL

Ens presenten els projectes de 2015

L’Associació d’Hostalers de la Vall d’Albaida ha posat en marxa una iniciativa per tal d’apropar el món de la cuina a tots els ciutadans de les nostres comarques. Presten atenció perquè anem a conèixer aquesta oferta formativa amb un dels seus organitzadors.

...

Propostes per a Sant Valentí

Els comerços de Xàtiva ens obrin les seues portes

Comença el compte enrere per a Sant Valentí i els enamorats inicien la cerca del regal perfecte per a sorprendre a la seua parella. Nosaltres volem facilitar-los aquesta feina i, per això, hui els mostrem tot tipus de propostes.

...

Analitzem l´obsolescència programada

Amb la representant de la Unió de Consumidors a València

La Unió de Consumidors de la Comunitat Valenciana ha sol·licitat al ministeri de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat la regulació de l’obsolescència programada mitjançant un projecte de llei. Els parlem del clàssic “val més comprar un producte nou que arreglar el vell”.

...

30 de gener, dia de l´arbre

Així ho celebrem a les Comarques Centrals

Hui, 30 de gener, Espanya commemora el dia de l’arbre i per a celebrar-ho molts pobles de les nostres comarques organitzen diverses activitats a les quals estan tots convidats.

...

La falla Espanyoleto de Xàtiva celebra mig segle de vida

El faller Modesto Barberà ens avança els detalls de la celebració

En un any molt especial per al món faller de la capital de La Costera, pel seu 150 aniversari, hi ha una falla a la ciutat amb doble motiu de celebració. I es que la falla Espanyoleto compleix enguany en seu 50 aniversari.

...


Noticies 451 a 455 de 455

Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.