INFORME COMARCAL COMARCAL TELEVISIÓ

Últims vídeos

Festes Sant Antoni Canals 2015

Resum dels actes més importants de les Festes de Sant Antoni de Canals del 2015

Cada 16 de gener, Canals crem ala foguera més gran del món dins de les celebracions patronals en honor a Sant Antoni. Al 2008, la Conselleria de Turisme li va otorgar la declaració de Festa d'Interès Turístic Autonòmic, el que constata la importància d'aquest festa que data del segle XVII.

...

III FÒRUM IMAST

Innovació més Tecnologia d´Ontinyent 2014

Tenim moltes coses que contar-te... sobre el futur de la ciutat, sobre les ciutats eficients. Aquestes curtes i concises frases formaven la carta de presentació del III Fòrum Imast, Innovació més Tecnologia d’Ontinyent celebrat el dijous 4 de desembre al Centre Cultural Caixa Ontinyent impulsat per l’Ajuntament i el...


Ontiboda 2014

3ª Edició

La III edició d’Ontiboda, celebrada enguany per primera vegada a la Sala Gomis d’Ontinyent entre el 21 i 23 de desembre ha comptat amb la presència de dèsset professionals en el món de les celebracions.

...

Temporada Tardor-Hivern 2014 Ontinyent

Ontinyent

Amb l'arribada de la tardor les firmes de moda estrenen col·leccions i les noves tendències s'allisten en tots els sectors: mobles, roba de llar, flors...la nova temporada tardor-hivern ens convida a renovar imatge, el que farem eixint al carrer i visitant cinc establiments d'Ontinyent.

...

Conferència Iñaki Gabilondo

Inauguració inici curs universitari d´Ontinyent 2014/15

Un discurs carregat d’esperança davant l’estat actual és el que pronuncià Iñaki Gabilondo en la seua conferència magistral que inaugurava el curs universitari d’Ontinyent 2014/2015,) Un nou any acadèmic que serà especial per la unificació del Campus al nou aulari i ...Noticies 141 a 144 de 144

Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.