LA BANQUETA COMARCAL TELEVISIÓ

Últims vídeos

Programa 14 temporada 12 La Banqueta,segona part

Tertúlia

Hui a la secció de la tertúlia comptem amb Iñaki Gómez, Expert en Preferent i Luis Campos, 2n entrenador CD Llosa.

...

Programa 14 temporada 12 La Banqueta,primera part

Pablo Orts i Arturo Reig repassen el resultats dels equips de les nostres comarques i en la secció de l'entrevista parlarem de la V Perimetrail Rett Serra Vernissa Xàtiva

Pablo Orts i Arturo Reig repassen el resultats dels equips de les nostres comarques i en la secció de l'entrevista parlarem de l'entrevista parlarem de la V Perimetrail Rett Serra Vernissa Xàtiva

...

Programa 13 temporada 12 La Banqueta,segona part

Tertúlia

Hui a la secció de la tertúlia comptem amb el nostre amic i primer presentador d'aquest programa d'esports Enrique Pacheco amb el que parlarem de futbol profesional, del Var, dels València Club de Futbol y de moltes coses més.

...

Programa 13 temporada 12 La Banqueta,primera part

Repassen el resultats dels equips de les nostres comarques amb Pablo Orts i Arturo Reig i la secció de l'entrevista la dediquem al Campionat cadet C.B Genovès

Pablo Orts i Arturo Reig repassen el resultats dels equips de les nostres comarques i en la secció de l'entrevista parlarem del XVIIé Campionat Nacional Cadet de.Bàsquet del Genovès que tindrà lloc dels dies 28-29 de febrer i 1 de març a la localitat.

...

Programa 12 temporada 12 La Banqueta,segona part

Tertúlia

En la tertúlia del dia de hui parlem amb Alfonso Soler, Directiu de l'àrea esportiva i Lluís Felipe, Jugador de l' Ontinyent 1931 CF.

...


Noticies 1 a 5 de 113

Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.