LA BANQUETA COMARCAL TELEVISIÓ

Últims vídeos

Programa 11 Temporada 11 La Banqueta, primera part

repasem el resultats dels nostres equips de futbol amb Pablo Orts i Arturo Reig i entrevistem a Óscar Borrell. Regidor d`Esports d?Ontinyent

En el programa d'aquesta setmana repasem el resultats dels nostres equips de futbol i en la secció de l'entrevista tindrem a Óscar Borrell. Regidor d’Esports d’Ontinyent

 

...

Programa 11 Temporada 11 La Banqueta, segona part

Tertúlia

Hui a la nostra secció de la tertúlia comptem amb la col·lacoració de Luis Miguel Garrido, Director esportiu Ontinyent CF i Ricardo Mateu, Secretari CD Olímpic.

 

...

Programa 10 Temporada 11 La Banqueta, primera part

repasem el resultats dels nostres equips de futbol amb Pablo Orts i Arturo Reig i entrevistem al equip Nou Bàsquet Xàtiva

En el programa d'aquesta setmana repasem el resultats dels nostres equips de futbol i en la secció de l'entrevista tindrem als membres de l'equip Nou bàsquet Xàtiva David Folch, Entrenador Júnior, Julen Vidal Jugador i Rafa Vila Jugador .

...

Programa 10 Temporada 11 La Banqueta, segona part

Tertúlia

Hui a la nostra secció de la tertúlia comptem amb la col·lacoració Vicent Gandia Periodista Levante EMV.

...

Programa 9 Temporada 11 La Banqueta, segona part

Tertúlia

Hui a la nostra secció de la tertúlia comptem amb la col·lacoració de Roberto Bas, Entrenador Ontinyent C.F. Juvenil i Miquel Ferrando, Entrenador Olímpic Juvenil A.

...


Noticies 1 a 5 de 51

Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.