LA BANQUETA COMARCAL TELEVISIÓ

Últims vídeos

Programa 02 temporada 12 La Banqueta,segona part

Tertúlia

Hui a la secció de la tertúlia ens visiten Miguel Ángel Mullor,Presdient Ontinyent 1931 CF i Roberto Bas, Entrenador Ontinyent 1931 CF.

...

Programa 02 temporada 12 La Banqueta,primera part

Pablo Orts i Arturo Reig repassen el resultats dels equips de les nostres comarques i entrevistem al Campió autonòmic BMX

Repassem els últims partits de futbol dels equips de les nostres comarques i farem una ullada als millors gols. En la secció de l'entrevista comptarem amb Miguel Navarro,Campió autonòmic BMX i al seu entrenador Nico Parres.

...

Programa 01 temporada 12 La Banqueta,segona part

Tertúlia

Hui a la secció de la tertúlia ens visiten Iñaki Gómez,Periodista esportiu i Alberto Simón, Jugador CD Enguera.

...

Programa 01 temporada 12 La Banqueta,primera part

Pablo Orts i Arturo Reig repassen el resultats dels equips de les nostres comarques i entrevistem a Silvia Jordá, Campiona Sènior Copa de marxa nòrdica.

Repassem els últims partits de futbol dels equips de les nostres comarques i farem una ullada als millors gols. En la secció de l'entrevista comptarem amb Silvia Jordá, Campiona Sènior Copa de marxa nòrdica.

...

Programa 25 temporada 11 La Banqueta,últim programa de la temporada, segona part

Tertúlia

Hui en el espai de la tertúlia, farem una tertúlia especial on parlarem del València C.F, guanyador de la Copa del Rei 2019. Per a això comptarem amb Xavi Barrachina i Vicent Martí, aficionats València CF.

...


Noticies 1 a 5 de 89

Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.