LA BANQUETA COMARCAL TELEVISIÓ

Últims vídeos

Programa 12 temporada 12 La Banqueta,primera part

Pablo Orts i Arturo Reig repassen el resultats dels equips de les nostres comarques i en la secció de l'entrevista parlarem de la cursa de la dona d'Ontinyent

Repassen el resultats dels equips de les nostres comarques amb Pablo Orts i Arturo Reig i la secció de l'entrevista parlarem de la cursa de la dona d'Ontinyent amb Óscar Borrell, Regidor d’Esports d’Ontinyent i amb María Ferrero coordinadora de la prova.

...

Programa 11 temporada 12 La Banqueta,segona part

Tertúlia

Hui en la secció de la tertúla ens acompanyen Pepín Tortosa; jugador UD Alzira i Marcos Campos; jugador del UD Canals per parlar de la figura del capità als equips de futbol.

...

Programa 11 temporada 12 La Banqueta,primera part

Repassen el resultats dels equips de les nostres comarques amb Pablo Orts i Arturo Reig i la secció de l'entrevista la dediquem al Club Handbol Xàtiva

Pablo Orts i Arturo Reig repassen el resultats dels equips de les nostres comarques i en la secció de l'entrevista comptem amb Club Handbol Xàtiva.

...

Programa 10 temporada 12 La Banqueta,segona part

Tertúlia

Hui en la secció de la tertúlia comptem amb Iñaki Martínez; Directiu CD l’Alcúdia de Crespins i Iñaki Gandia; Jugador CD Ontinyent.

...

Programa 10 temporada 12 La Banqueta,primera part

Pablo Orts i Arturo Reig repassen el resultats dels equips de les nostres comarques i en la secció de l'entrevista comptem amb membres del Club m3

Repassen el resultats dels equips de les nostres comarques amb Pablo Orts i Arturo Reig i la secció de l'entrevista comptem amb Marcos Prieto; President del Club Km3 i José Enrique Gil; Vice-president.

 

...


Noticies 6 a 10 de 113

Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.