LA BANQUETA COMARCAL TELEVISIÓ

Últims vídeos

Programa 18 temporada 11, La Banqueta, segona part

Tertúlia

Hui a la secció de la tertúlia farem un especial líders de 1ª Regional i comptarem amb la presència de José Enrique Sanchis, Entrenador CD Llosa i de David Barberá, Entrenador CD Canals.

 

...

Programa 18 temporada 11, La Banqueta, primera part

Repassem els últims partits de futbol dels equips de les nostres comarques amb Pablo Orts i Arturo Reig

Repassem els últims partits de futbol dels equips de les nostres de segona B, tercera i preferent, i farem una ullada als millors gols. En la secció de l'entrevista comptarem José Ramón Garrido, Regidor d’Esports de Canals.

...

Programa 17 temporada 11, La Banqueta, segona part

Tertúlia

Hui a la secció de la tertúlia comptem amb la col·lacoració de Iñaki Gómez,Periodista esportiu Golsmedia i de Juanjo Antolí, Entrenador l’Olleria CF.

...

Programa 17 temporada 11, La Banqueta, primera part

Repassem els últims partits de futbol dels equips de les nostres comarques amb Pablo Orts i Arturo Reig

Repassem els últims partits de futbol dels equips de les nostres comarques amb Pablo Orts i Arturo Reig i a la secció de l'entrevista a hui tenim amb nosaltres a Vicent Revert, Fundador del CAVA.

...

Programa 16 temporada 11, La Banqueta, segona part

Tertúlia

Hui a la secció de la tertúlia comptem amb la col·lacoració de Xavi Baldoví, President CF Ràcing Xàtiva i José Alarcón, Entrenador CF Ràcing Xàtiva.

...


Noticies 11 a 15 de 51

Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.