LA BANQUETA COMARCAL TELEVISIÓ

Últims vídeos

Programa 03 temporada 12 La Banqueta,segona part

hui a la secció de la Tertúlia parlarem del U.D Canals

hui a la secció de la Tertúlia parlarem del U.D Canals amb el seu President Antonio Giménez i amb el seu capità Abdón Arándiga.

...

Programa 03 temporada 12 La Banqueta,primera part

Repassen el resultats dels equips de les nostres comarques amb Pablo Orts i Arturo Reig i dediquem la entrevista al bàsquet de Primera Nacional

Repassen el resultats dels equips de les nostres comarques amb Pablo Orts i Arturo Reig i dediquem la entrevista al bàsquet de Primera Nacional amb els entrenadors del N.B Xàtiva i ESET Ontinet que s'enfronten aquest diumenge 17 de novembre.

...

Programa 02 temporada 12 La Banqueta,segona part

Tertúlia

Hui a la secció de la tertúlia ens visiten Miguel Ángel Mullor,Presdient Ontinyent 1931 CF i Roberto Bas, Entrenador Ontinyent 1931 CF.

...

Programa 02 temporada 12 La Banqueta,primera part

Pablo Orts i Arturo Reig repassen el resultats dels equips de les nostres comarques i entrevistem al Campió autonòmic BMX

Repassem els últims partits de futbol dels equips de les nostres comarques i farem una ullada als millors gols. En la secció de l'entrevista comptarem amb Miguel Navarro,Campió autonòmic BMX i al seu entrenador Nico Parres.

...

Programa 01 temporada 12 La Banqueta,segona part

Tertúlia

Hui a la secció de la tertúlia ens visiten Iñaki Gómez,Periodista esportiu i Alberto Simón, Jugador CD Enguera.

...


Noticies 11 a 15 de 85

Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.