LA BANQUETA COMARCAL TELEVISIÓ

Últims vídeos

Estrevista IV Trail, sprinttrail i caminada l'Alcúdia de Crespins

Aquest diumenge 22 d'abril al paratge del Riu nou

El coordinador de la carrera i el regidor d'Esports de l'Alcúdia de Crespins ens conten tots els detalls del IV Trail que aquest diumenge es celebra a la localitat i que ha inclòs com novetat dues noves proves: un sprintrail i una marxa.

...

Entrevistem a Xavier Blasco, secretari del Motoclub Albaida

Campeonat d'Europa de Supermotard i Gran Premi Comunitat Valenciana

Aquest cap de setmana, el Complex del Motor d'Albaida acull la segona prova de l'europeu del Supermotard i Gran Premi Comunitat Valenciana. Una oportunitat única per gaudir dels millors pilots d'aquesta categoria.

...

Entrevistem a José Enrique Moreno, president Club Frontenis Canals

Canals és seu del del 6 al 8 d'abril del Campionat Espanya de Frontennis Olímpic i Paleta de Goma de Federacions Autonòmiques Juvenils

Aquest cap de setmana, del 6 al 8 d'abril, Canals acull el Campionat d'Espanya Juvenil en les modalitats de Frontennis Olímpic i Paleta de Goma; campionat que es disputa per Federacions i on la valenciana és una de les favorites per emportar-se el triomf. Tots els detalls del torneig ens ho conta el president del Club Social Fronteni...


III Perimetrail Serra Vernissa a benefici del síndrome de Rett

Té lloc aquest diumenge 11 de març amb quatre modalitats: trail, sprintrail, marxa i canicros

Enrique Pacheco entrevista al promotor i pare d'Ainhoa que pateix la malaltia de Rett, Paco Gil i Salvador Hernández, president del club Serra Vernissa sobre la III Perimetrail Serra Vernissa que té lloc el diumenge 11 de març a Xàtiva. Consta de quatre modalitats: trail, sprintrail, marxa i canicros. És a benefici d...


Entrevista José Enrique Cuenca President Club Ajos Xàtiva

XIV Edició de la Mitja Marató

Aquest diumenge 25 de febrer, Xàtiva acull la XIV Mitja Marató de Xàtiva amb la participació de 1100 atletes, 20% d'ells, locals. Coneixem tots els detalls de la prova en l'entrevista.

...


Noticies 46 a 50 de 51

Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.