NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Promoció turística en Madrid

La visita virtual pel castell i el 150 aniversari de les falles marques FIUR 2015

Del 28 de gener fins a l’un de febrer, Xàtiva presenta la seua oferta turística i cultural en FITUR. El Patronat Provincial de Turisme València Terra i Mar acollirà en el seu espai expositiu a la capital de la Costera que presentarà la seua variada i completa oferta amb dos interessants novetats: una visita virtual de 360 graus del castell i la promoció de les falles pel seu 150 aniversari.

En aquest 2015 també promocionarà el Concurs d’arròs al Forn i les Gastrofestes que es celebraran el 25 d’abril en Xàtiva.

A més, en l’espai expositiu es distribuiran publicacions dels principals atractius patrimonials de la capital de la Costera.

En Fitur es presentarà el nou catàleg d’ofertes a preus molt accessibles per als visitants. Destaquem Gastronomia en el Castell per 15 euros per persona que inclou visita guiada al castell i dinar. Arqueologia familiar per 10 euros on es pot realitzar un taller d’arqueologia en la Costa del Castell amb materials d’excavació i ambientació. Per sis euros trobem la ruta Xàtiva monumental, la del castell i la de les fonts. Descobreix Xàtiva té un preu de 99 euros dues persones i inclou una nit d’allotjament en habitació doble, desdejuni, menjar i entrada al castell.

A més de Xàtiva tenen estand propi en Fitur dins del Patronat de Turisme els municipis de Gandia, Cullera, Oliva, Sagunt i Canet d’en Berenguer. 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.