NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Baixen un 40% les queixes sanitàries

Respecte dels últims quatre anys

Les queixes dels usuaris del departament de salut Xàtiva-Ontinyent, tant en hospitals com en centres de salut, han baixat un 40 per cent en els últims tres anys, millorant en 10 punts la mitjana de la Comunitat Valenciana. En total, l’àrea de cobertura assistencial abasta als municipis de La Costera, La Canal de Navarrés, La Vall d’Albaida i part de la Ribera Alta, comptabilitzant en 2013 un total de 148 queixes administratives, dos menys que l’any anterior i 103 menys que en 2011, quan es registraren 251.

Des de la implantació del Programa Informàtic per a la Gestió de l’Atenció al Pacient en 2005, el departament de salut Xàtiva-Ontinyent acumula un total de 3.124 queixes, la qual cosa significa una mitjana de 347 per any. Afortunadament, estes xifres han canviat i hui en dia es tracta del departament amb menys queixes de tota la Comunitat Valenciana, només superat pel de Requena.

Per altra banda, cal destacar l’augment d’assistències en el servei d’urgències típiques d’esta època de l’any i també cal remarcar el fet de que Xàtiva compte amb una vintena de llits lliures que permeten a hospitals més saturats, com el de La Safor, traslladar alguns pacients a la capital de La Costera.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.