NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

La Generalitat prepara un toc de queda per a la Comunitat Valenciana de 12 de la nit a 6 del matí que s'allargaria fins al 9 de desembre

Confinament nocturn

El Consell va a preparar entre hui i demà el seu propi toc de queda que restringirà la mobilitat nocturna en tota la Comunitat Valenciana entre les 12 de la mitjanit i les sis del matí i que s’estendrà fins al 9 de desembre. La resolució serà remesa al Tribunal Superior de Justícia per a la seua validació.

La mesura busca limitar el principal focus de contagis, les reunions de caràcter social i és que ací a la Comunitat, set de cada deu nous brots es donen en aquest àmbit.

Puig ha recordat que la Comunitat és, junt a Canàries, l’autonomia amb la taxa d’incidència més baixa d’Espanya però l’explicació d’aquesta urgència està en el gir que ha donat la pandèmia en l’última setmana. Des del pont del 9 d’octubre s’ha registrat un augment del 97% de pacients ingressats i un 65% en persones ingressades en UCI. Encara s’està lluny de les xifres de fa sis mesos però precisament per aquest motiu no s’ha d’esperar a estar mal per a reaccionar.

Aquesta no és a més una mesura “dràstica” en termes econòmics perquè no afecta a cap activitat econòmica que estiga permesa en l’actualitat. Per últim Puig va fer una crida de coresponsabilitat a la ciutadania.

 

 

 

 

 

 

 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.