NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Carlos Borredà i Marta Sánchez, guanyadors del I Trail de Muntanya

El vencedor és el regidor d´Esports del poble

Carlos Borredà, sènior, del club d’atletisme Xàtiva guanyava ahir el primer Trail de l’Alcúdia de Crespins amb un temps de 52´36 segons. Carlos, és a més regidor de festes i joventut d’aquesta localitat. El segon classificat fou Vicent Gandia que entrava a meta dos minuts i dotze segons després. Tercer fou l’independent Santi Brunet am 55´42. La veterana Marta Sánchez s’alçava amb la victòria femenina. Aquesta primera cursa va constar de 12,5 quilòmetres per muntanya i va estar organitzada pel mateix ajuntament, per la regidoria d’esports i per 3 direccions.

La prova, que començà a les nou i mitja del matí des de la zona residencial de Riu Nou va estar limitada a un màxim de 400 inscripcions per motius organitzatius però finalment aquesta xifra es va superar.

I precisament l’èxit d’aquesta primera convocatòria vaticina noves edicions.

Tots els participants foren obsequiats amb una samarreta commemorativa. 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.