NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

La Generalitat permetrà desplaçaments amb altres autonomies i tancarà l'activitat nocturna a la mitjanit

Nou estat d'alarma

Satisfacció en Presidència de la Generalitat Valenciana. Les mesures anunciades ahir pel Govern Espanyol en el marc del nou estat d’alarma coincidien amb les posades en marxa unes hores abans a la Comunitat amb el toc de queda anunciat el passat dissabte.

Tot i que la Valenciana és la comunitat peninsular amb la incidència del virus més baixa, el cap del Consell anunciava les mesures de la Conselleria de Sanitat.

 

 

La Comunitat Valenciana ha restringit la mobilitat nocturna entre les 12 de la mitjanit i les 6 de la matinada, una mesura que discutida amb l’Executiu Central que establia la regla general del fi de l’activitat comercial a les 23h, i que al remat, transigia per a donar una hora de marge a les autonomies.

 

 

Així, en la franja horària de les 12 de la nit a les 6 de la matinada sols podran transitar per carrer aquelles persones que vagen a treballar o tornen a casa del treball, o que es desplacen per una causa de força major, com una urgència mèdica o la atenció d’una persona depenent.

 

 

Es limita a 6 el nombre màxim de membre en les reunions de caràcter familiar o social en espais públics i privats entre persones no convivents.

 

 

Els jardins i zones d’esbarjo a l’aire lliure sols podran estar oberts des de les 8 del mati i fins les 10 de la nit.

 

 

Pel que fa als establiments d’hostaleria, el consum en barra queda prohibit, això com la limitació a un màxim de 6 persones per taula.

 

 

Tret d’aquestes mesures, la Generalitat no contempla intensificar les mesures restrictives tot i la instauració del toc de queda i la declaració de l’estat d’alarma a tota Espanya.

En aquesta línia, el govern que presideix Puig descarta el tancament de les comunicacions amb les comunitats autònomes veïnes.

 

 

Manté també la capacitat de decretar confinaments de municipis en funció de la situació de la epidèmia i la adopció de mesures més restrictives com ha ocorregut en algunes localitats com Benigànim.

 

 

Tot i que no hi ha previsió d’aplicar noves mesures a les ja esmentades, el Consell vol parlar poc de Nadal i de Falles i es centrarà en el 9 de desembre que és la data límit per a toc de queda a la Comunitat Valenciana.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.