NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

L´Espai Ideo obri les seues portes

Està destinat als emprenedors

Hui dilluns 26 de gener ha obert al públic el nou espai IDEO de l’Olleria amb horari de nou del matí a nou de la nit ininterrompudament però fou el divendres quan els veïns i visitants van poder passejar per les seues instal·lacions gràcies a la jornada de portes obertes organitzada pel propi ajuntament. L’espai IDEO, Iniciativa per al Desenvolupament Econòmic de l’Olleria, destinat a empreses i emprenedors s’ubica al carrer Sant Joan XXIII. El local, d’uns 350 m2 va acollir antigament l’ambulatori i després l’oficina del Consell de la Joventut.

L’IDEO compta amb dues parts habilitades: una d’elles, oberta, es destina al coworking on els interessats elegeixen el seu lloc de treball compartint taula amb altres professionals. L’altra és el viver d’empreses amb espais i despatxos privats a més d’àries amb serveis comuns. Totes les persones interessades poden consultar i informar-se de les tarifes i serveis en l’oficina ADL de l’ajuntament o en les mateixes instal·lacions.

La iniciativa de l’Espai IDEO està estretament lligada amb el desembarcament del campus d’Alcoi de la Universitat Politècnica de València a la localitat. 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.