NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Xàtiva tanca a partir de demà i durant 15 dies les instal·lacions municipals, parcs i jardins per l'increment de contagis covid

Noves restriccions

L’Ajuntament de Xàtiva tanca a partir de demà totes les instal·lacions municipals a excepció de la Casa de la Ciutat que regularà l’accés mitjançant cita prèvia, el conservatori, el cementeri i el castell. Una decisió que es pren davant l’agreujament de la situació sanitària provocada per un increment exponencial de contagis i és que la incidència de Covid s’ha duplicat en les dues últimes setmanes i està en uns 300 casos per cada 100.000 habitants.  

Els centres educatius continuen oberts però queden suspeses totes les activitats municipals culturals, turístiques i esportives; també es suspenen les autoritzacions d’ús d’espais municipals a excepció de terrasses, contenidors d’obres i altres anàlegs i es tanquen els parcs i jardins. L’ús dels casals fallers, així com sues socials de qualsevol associació o club queda circumscrit a les limitacions d’un màxim de 6 persones.

Un nou decret que entra en vigor amb el propòsit de contenir la propagació de la pandèmia per revertir la situació i evitar mals majors com seria el tancament perimetral de la ciutat.

Les restriccions tindran una duració de quinze dies, prorrogables en funció de l’evolució de les dades sanitàries. La Policia Local i la resta de Forces i Cossos de Seguretat de l’Estat vetllaran pel compliment d’aquestes mesures i actuaran en cas d’observar incompliments així que es prega a la ciutadania que siga responsable.

Respecte al cap de setmana de Tots Sants, l’alcalde informava que ha sigut tranquil i no s’ha detectat cap festa il·legal. Sí hi ha hagut denúncies per no dur mascaretes, un total de 6 interposades per la Policia Local.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.