NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

El Consorci de Residus, COR, celebra la Setmana Europea de la Prevenció de Residus

Hi haurà accions de conscienciació i presentació de projectes propis.

Per primera vegada el COR es suma a la Setmana Europea de Prevenció de Residus amb una ampla programació que arribarà a diferents localitats de les comarques que agrupa el consorci: la Costera, la Canal de Navarrés, la Vall d’Albaida, la Safor i la Vall d’Aiora-Cofrents. Així amb diferents accions, hui ha tingut lloc la primera d’elles amb un taller de compostatge en Xàtiva, es vol traslladar i conscienciar a la ciutadania de que el millor residu és el que no es genera.

El taller de compostatge comunitari, el que realitzen les famílies en casa també tindrà lloc demà dimarts en Xella i el 27 en Moixent. Demà a més, Bolbaite acollirà la presentació del projecte de recollida d’oli domèstic usat.

L’ecoparc de Gandia, un dels últims en que el COR ha assumit la gestió acollirà l’activitat Green Friday, en consonància amb el Black Friday i té dos objectius: conscienciar a la ciutadania dels residus que es generen en èpoques d’elevat consum i el tractament diferenciat que han de tenir els menuts aparells elèctrics i electrònics.

El dijous en Bellús es presentarà el projecte pilot sobre la recollida de residus que es dipositen en el contenidor de restes, el gris.

La Font de la Figuera tancarà el programa el divendres 27 amb la presentació de l’estratègia de biorresidus que porta a terme el COR.

Per la seua banda, la gerent del COR, Elba Montes, va exposar les dades dels residus generats en aquest 2020.

Concretament el 55% de tots els residus són de matèria orgànica.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.