NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Les qüestions mediambientals acaparen el 80% de les propostes guanyadores d'Ontinyent Participa 2021 que ha comptat amb un 14% més de votants

Propostes mediambientals

Les qüestions vinculades al medi ambient i la sostenibilitat acaparen el 80% de les propostes guanyadores a “Ontinyent Participa 2021”, el procés de pressupostos participatius que impulsa l’Ajuntament d’Ontinyent, que finalitzava en la mitjanit d’aquest diumenge a dilluns la fase de votacions. En total han sigut 4230 els i les votants, una xifra que supera la registrada en l’anterior edició, tot i els canvis introduïts per adaptar-se a la pandèmia, que va incloure l’eliminació de les votacions presencials.

Una volta tancat el termini, els projectes guanyadors han estat repoblar les muntanyes del terme, 3.222 vots; l’ampliació del servei de triturat i contenidors de poda per evitar cremes, 2293 vots; el condicionament de la Senda dels Enginyers, 2283 vots; l’ampliació del Pla d’Ús del paratge del Pou Clar atenent a les recomanacions de la covid-19, 2216 vots i l’adaptació de cases per donar acollida a dones víctimes de violència de gènere amb atenció psicològica i acompanyament amb 2151 vots.

Com és habitual en aquest procés també es tractarà de tenir en compte la resta de projectes finalistes per poder executar-les en la mesura de les possibilitats. Entre elles estan la realització de campanyes comercials enfocades a la comarca, la creació de carrers lliures de vehicles motoritzats dels caps de setmana o l’organització de tallers de formació en noves tecnologies per a dones i gent major.

La regidora també va destacar el fet que la majoria de les propostes guanyadores hagen sorgit dels tallers organitzats per primera volta en aquesta edició.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.