NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Els Pressupostos de la Generalitat del 2021 compten amb el major recolzament de la història de l'autogovern i incrementen els recursos públics per a superar la pandèmia

Aprovació dels Pressupostos

La Generalitat Valenciana ha aprovat els seus pressupostos per al 2021amb una dotació de 25.627, 6 milions d’euros que contemplen un increment històric dels recursos per a lluitar contra la pandèmia i assentar les bases de la recuperació. Uns pressupostos aprovats al plenari de Les Corts amb el major recolzament mai vist de l’autogovern valencià.

Dels pressupostos destaca l’augment del cost efectiu de la Generalitat del 12,2% per a enfortir la sanitat pública i establir un escut social front a la crisi i recolzar al teixit productiu valencià. El cost social arriba als 15.931 milions, el que representa el 84,6% de la despesa no financera de la Generalitat, és a dir, 1532 milions més que l’any passat, de manera que, cada dia, destinar 43,6 milions als serveis públics fonamentals: sanitat, educació i protecció social.

A més, la inversió productiva arriba als 2000 milions d’euros, una injecció que permetrà activar l’economia i l’ocupació i també per a impulsar la transformació del model productiu.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.