NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Xàtiva lliura els premis del concurs de redaccions de Nadal a través d'un vídeo per reconèixer la participació dels alumnes

Concurs redaccions de Nadal

La regidoria d'educació i política lingüística tots els anys han celebrat un Concurs de redaccions de Nadal adreçades a l'alumnat de 3r fins a 6 de primària on la temàtica és "Què li regalaries al teu barri?".

La participació dels centres escolars ha sigut molt bona i com aquest any ha sigut impossible poder fer l'entrega de premis de manera presencial, s'ha elaborat un xicotet vídeo per tal de reconèixer el treball i la participació dels alumnes.

Com cada any els centres participants: Gozalbes Vera, Martínez Bellver, Attilio Bruschetti, Immaculada, Taquígraf Martí, Dominiques i Jacint Castanyeda,  han tingut un premi col·lectiu per a gaudir-lo amb tota la seua classe, que consisteix en teatre escolar o visita guiada per Xàtiva i  tres premis individuals, una bonificació regal valorat en 100 euros per a consumir en comerços locals que han recaigut en  Iker Baonza Company de 3r de primària del col·legi Gozalbes Vera; Alma Burgos Quesada de 4t de primeria del col·legi Martínez Bellver i Andreu Pinilla Prats de cinquè del col·legi Taquígraf Martí.  


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.