NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

A la Comunitat Valenciana el 85% de les vacunes rebudes ja estan administrades i hui han arribat 31.000 dosis més

Vacunació a bon ritme

Les 31.000 dosis de vacunes Pfizer contra la Covid-19 per a aquesta setmana ja han arribat a la Comunitat Valenciana per al seu repartiment malgrat els efectes del temporal Filomena. En declaracions d’ahir diumenge, el president Ximo Puig va destacar que la Generalitat ha distribuït o administrat fins el moment el 85% de les dosis de les vacunes Pfizer rebudes i que Sanitat espera vacunar aquesta setmana a un de cada quatre valencians amb prova de PCR positiu.

Hui dilluns Sanitat ha finalitzat el procés de vacunació en residències menys en 90 d’elles que compten amb brots actius, el que obliga a retardar el procés. A més durant el cap de setmana s’ha programat la vacunació en 200 centres de salut i en tota la xarxa hospitalària a personal de primera línia.

Una dada important és que el potencial de vacunació ha augmentat al aprovar-se un protocol que permet obtenir 6 vacunes de cada vial, front a les 5 actuals.

Les vacunes que s’estan administrant en la Comunitat Valenciana són dels laboratoris Pfizer i Moderna. Pfizer preveu enviar 377.000 dosis fins a març. Al ser necessàries dos dosis per aconseguir la immunització plena, aquestes remeses permetrà vacunar a 185.000 persones. Per altra banda, entre i gener i febrer es rebran 48.800 dosis de la vacuna de Moderna que protegirà a 24.400 valencians. Aquesta vacuna es manté a -20º, no necessita ser reconstituïda, es deu administrar en quant es descongela, es presenta en vials de 10 dosis i la segona injecció ha de realitzar-se 28 dies després de la primera.

Per altra banda, ahir la Generalitat va haver d’eixir a desmentir una notícia falsa que va circular per les xarxes socials sobre l’imminent confinament domiciliari en la Comunitat Valenciana.

Cap recordar que el president Puig va reconèixer en una entrevista realitzada el passat divendres que no descarta l’opció del confinament perquè venen moments molt durs però en cap cas ho va anunciar ni aprovat.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.