NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

La TV Comarcal ofereix en directe les misses en honor a Sant Antoni de Canals

La primera ha estat la Missa en sufragi dels Festers Difunts

El passat diumenge, la Televisió Comarcal els va oferir, en directe, la Missa pels Festers Difunts des de la Parròquia de Sant Antoni Abad, Un Sant Antoni, que com altres moltes tradicionals celebracions festives dels nostres pobles, enguany no es celebra en la seua data habitual arrel de la crisi sanitària provocada per la pandèmia de la Covid-19.

Una plaça deslluïda, sense la foguera que ja hauria d’estar quasi preparada per als dies grans, rebia els pocs veïns que van voler acostar-se a l’església per a seguir l’acte religiós, que aquesta casa els oferia.

A més de les noves restriccions a les que està sotmesa la Comunitat Valenciana fins el proper 31 de gener, Canals, és un dels 26 municipis que roman tancat perimetralment. Així, per tal de fer desplaçaments laborals entre pobles perimetralment tancats, caldrà aportar el DNI i un justificant amb nom i cognoms, número de DNI, i professió que acredite adequadament el desplaçament. Els punts que han quedat tancats al trànsit són els accessos de la pedania de Torre Cerdà, el Camí d'Aiacor a Annahuir, el Camí de Mangay, el Camí de Garrofera des de la CV.593 i el Camí de la Partida Pla Vell – “Casa Peons”.

La taxa d’incidència del virus és molt alta. En l’última actualització de la Conselleria de Sanitat, Canals acumula un total de 124 positius en les dues últimes setmanes, així que tant l’Ajuntament, com els festers i la Parròquia han demanat comprensió i col·laboració davant les mesures decretades pel que fa als aforaments en celebracions litúrgiques i les reunions socials. A més s’han afegit altres protocols com les invitacions oficials per a accedir al temple per a assistir a lamisadegracia @gmail.com Missa de Gràcia el dissabte 16 al migdia i a les visperassanantonio @gmail.com vespres de Sant Antoni, així com a la Missa del Patró misasanantonio @gmail.com el proper dia 17 de gener.

Misses totes elles que els oferirem en directe a la Televisió Comarcal, per a que puguen seguir-les des de casa, i així complir amb la llei.

Pel que fa a la Benedicció dels animals, serà enguany simbòlica amb la representació de l’Alcaldessa de Canals, de manera que qui ho desitja pot enviar una foto de la seua mascota a benedicioncanals @gmail.com


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.