NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

El grup Piel SA llança al mercat una manta geriàtrica amb totes les certificacions internacionals anticovid

Per a protegir als més vulnerables en aquesta crisi

El grup Piel S.A ha fabricat un producte tèxtil antifongs, antibacterià i transpirable pensat per a ser utilitzat com una manta per a les persones més majors.

Es tracta d’un ponxo que, desprès de mig any d’investigació, compleix totes les certificacions per a eixir al mercat amb una qualitat i efectivitat avaluada per un laboratori anglès, un dels tres a Europa que acrediten els productes anticoronavirus. Amb els estudis i proves al laboratori, s’ha comprovat que si la manta entra en contacte amb el coronavirus, quedaria lliure del mateix en un 90% en dues hores.

El producte compta amb el certificat ISO 181824:2019 que acredita l’activitat antiviral en tèxtils i presenta un acabat efectiu contra virus, bactèries, fongs i altres microorganismes gràcies a un biocida impregnat al teixit.

Una manta geriàtrica que també pot usar-se amb els nadons, ja que ha passat els assajos de seguretat infantil realitzat per l’institut Tecnològic del Producte Infantil i Oci. La primera comanda, amb 30  mantes geriàtriques anticovid de Piel s’ha lliurat a la residència de majors Sant Francesc d’Ontinyent. La manta anticovid es llava a la rentadora, a un temperatura de 40ºC, perdent efectivitat a les 30 rentades.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.