NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

El departament de Salut Xàtiva-Ontinyent acumula 2302 contagiats.

Una setmana després de Nadal, és el que més casos Covid acumula de tota la Comunitat

L’actualització d’aquest matí de la Conselleria de Sanitat, amb dades corresponents al diumenge 10 de gener, ha disparat la incidència covid a les nostres comarques. Una setmana després de les festes de Nadal, el coronavirus continua expandint-se amb més i més afectats i el departament de Salut Xàtiva-Ontinyent ja és el que acumula més casos actius de tota la Comunitat amb 2302 casos en total. La capital de la Vall ha pujat fins als 353 contagis, la de la Costera fins als 345; Benigànim compta amb 181 persones infectades; Canals 167, l’Olleria 75, Montesa 23; l’Olleria 75 i Quatretonda 92, el que suposa una incidència de 4159,1 casos per 100.000 habitants, una de les més elevades de tot el territori valencià.

A més de les set localitats confinades perimetralment, molts altres ajuntaments han recuperat restriccions a nivell municipal davant aquest increment de contagis. És el cas de Bocairent, Montesa i l’Olleria que han decretat fins al 24 de gener, al cas de l’Olleria, fins al 25, el tancament de parcs, jardins i instal·lacions culturals, turístiques i esportives. Montesa i Bocairent, a més han obert un servei d’ajuda per a la compra i repartiment d’aliments i altres estris bàsics a aquells veïns que ho necessiten. L’Olleria per la seua part, anunciava el reforçament de la plantilla d’efectius de la Policia Local.

Altra població, la Font de la Figuera, com ja hem comentat, ha elevat la xifra de contagiats a 38 el que suposa una taxa d’incidència de més de 1800 per cada 100.000 habitants. L’alcalde inclús ha anunciat que l’Ajuntament estudiarà la sol·licitud per al seu tancament perimetral i va demanar a la ciutadania extremar la precaució i evitar les reunions socials més enllà de la unitat de convivència.

Benigànim és una de les localitats tancades perimetralment, una situació que es repeteix a la d’agost passat però amb noves mesures.

L’Ajuntament va posar en marxa el pla Recupera’t per ajudar al sector comercial i industrial i davant l’actual situació es planteja ja  una segona línia.

Com veiem tots els alcaldes apel·len a la responsabilitat individual però mentrestant els comportaments irresponsables continuen estan a l’ordre del dia. El primer cap de setmana de tancament perimetral a Ontinyent, Xàtiva i Canals s’ha saldat amb 200 denúncies. Al cas de Canals la majoria de sancionats foren interceptats quan es traslladaven al municipi veí de l’Alcúdia de Crespins per acudir a establiments d’hostaleria.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.