NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

La Comunitat Valenciana ha administrat el 80% de les vacunes rebudes contra la Covid-19 i registra més de 2000 nous contagis.

48.583 dosis

La Consellera de Sanitat Universal i Salut Pública, Ana Barceló, ha comparegut en roda de premsa per a informar del procés de vacunació contra la Covid-19 a la nostra comunitat i explicar el recorregut que realitza una vacuna fins arribar a la persona que la rebrà.

Una vegada emmagatzemades, les vacunes es distribueixen als departaments de salut en funció d’una programació preestablerta i unes quantitats prèviament calculades. El procés exigeix que les vacunes que s’envien a cada departament, en vials de 5 dosis, es descongelen durant tres hores.

Tot aquest procés va acompanyat del maneig de l’historial clínic de la persona a que se li administra, d’un ampli dispositiu amb el material, de la introducció de totes les dades en els sistema, de la farmacovigilància, i en conjunt, de la mobilització d’un bon nombre de personal del sistema sanitari públic per a que el procés de vacunació siga ràpid i efectiu.

La titular de Sanitat també ha informat al respecte de la vacunació a les residencies, on es va iniciar el procés a finals de desembre.

Així, s’han administrat 48.583 dosis a tota la Comunitat Valenciana.

La Consellera ha explicat la planificació per als propers dies, que seguiran amb la vacunació del personals sanitari i residencies, centres ocupacionals, grans dependents i centres de dia de majors, amb un previsió de 29.000 vacunes.

La màxima responsable de la sanitat valenciana ha ressaltat la xifra de dosis administrades.

 

Mentre, la Comunitat Valenciana ha registrat 2.283 casos de coronavirus confirmats per prova PCR o a través de test d’antígens des de l’última actualització, que situen la xifra total de positius en 173.788 persones.

Per altra banda s’han registrat 77 morts per Covid-19, 4.484 altes a pacients amb el virus i els hospitals tenen, actualment, 2.752 persones ingressades.

A dia d’avui, hi ha algun cas positiu en 154 residencies de majors, 23 centres de diversitat funcional i 4 centres de menors, trobant-se baix vigilància activa de control sanitari un total de 38 residencies a la Comunitat Valenciana.

Des de l’última actualització, s’han registrat 50 brots. A les nostres comarques, destaquem el de Xàtiva amb 5 casos d’origen laborals i el de Gandia, amb altres 4 casos d’origen social.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.