NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

La festa de la Beata Inés de Benigànim es celebra a la TV Comarcal amb la retransmissió en directe de la novena i la missa del 21 de gener

Per una festa de la Beata segura.

Enguany la festa de la Beata Inés de Benigànim es celebra de manera segura gràcies a l’esforç de la comissió de festers i festeres del 2021 perquè arribe a totes les cases a través d’aquesta casa. Hui dimarts la TV Comarcal ha ofert en directe el solemne novenari des de l’església de la Puríssima, acte que continuaran emetent-se tots els dies fins al 20 de gener a partir de les set de la vesprada. La programació especial conclourà el dijous 21 amb l’emissió també en directe a les 11 del matí de la missa en honor a la patrona de Benigànim i primera dona valenciana declarada beata fa 132 anys.

La crisi sanitària de la covid-19 ha acabat amb totes les festes i celebracions com aquesta on cada 21 de gener, Benigànim viu el seu dia més gran amb la tradicional missa de campanya i ofrena pel matí i processó per la vesprada on acudeixen fidels de tota la Comunitat i on els veïns representen, immòbils, estampes que il·lustren moments i miracles de la vida de la Beata Inés. Enguany aquests actes multitudinaris no es podran vore però la fe i la devoció a la beata estarà igualment present a través d’aquestes litúrgies. Així que volem que tots els veïns es queden a casa per seguir la novena i la missa del dia 21 per la TV Comarcal.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.