NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

A.U.P.A i BIOPARC organitzen la 17a edició de la desfilada de gossos abandonats que enguany serà virtual.

Compromís amb el benestar animal

A.U.P.A (Adopta Un Perro Abandonado) i BIOPARC Valencia, dues organitzacions compromeses amb el benestar animal, han posat en marxa la 17a edició de la Desfilada Solidaria d’Adopció de Gossos, que enguany s’ha adaptat a la pandèmia, i es celebrarà de manera virtual el proper dissabte 30 de gener, en directe, a través de les xarxes socials de BIOPARC a partir de les 10 del matí.

Un esdeveniment solidaria, que any rere any, reuneix centenar de famílies interessades en oferir una nova llar a gossos abandonats.

En l’encontre es podran conèixer histories com la de Nior, al qui amputaren les orelles abans d’abandonar-lo cruelment, o la de Mia, la protagonista del cartell d’aquesta edició. En definitiva, històries de resiliència canina de gossos desitjosos d’una segona oportunitat.

Només en 2019, van ser abandonats 183.000 gossos segons la Fundació Affinity, i amb actes com aquesta desfilada es denuncia el fet alhora que serveis de motivació a un canvi d’actitud cap a l’adopció vers la compra i es fa una crida a la responsabilitat per a que no s’incorpore un gos a casa com un objecte de diversió temporal.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.