NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Vídeo resum de les accions portades a terme pel departament de Medi Natural durant el 2020

Llançat a les xarxes socials municipals

L'àrea de Gestió Responsable del Territori de l’ajuntament de Gandia ha presentat un vídeo resum de les accions realitzades pel Departament de Medi Natural durant el 2020. Un any que ens ha demostrat que la pandèmia que estem vivint ha derivat en una agressió directa al medi ambient.

El passat any començava amb la celebració del Dia Mundial dels Aiguamolls en una jornada d’activitats gratuïtes per a gaudir d’un espai natural tan important com la Marjal per a la biodiversitat de Gandia. Activitats i plans com el d’Ombres, l’objectiu del qual és adaptar la capital de La Safor al canvi climàtic mitjançant l’arbrat de zones com el polígon d’Alcodar que  és excessivament assolellat i on es van plantar més de 50 arbres lledoners.

Precisament durant la setmana de l’arbre del passat 2020, l’àrea de Gestió Responsable del Territori va organitzar un seguit d’activitats educatives ambientals relacionades amb la vida dels arbres i el medi ambient, on majors o menuts participaren activament en la plantació d’arbres, el visionat de documentals o una gimcana popular. I de la mateixa manera, tot i el confinament, des del Departament es va seguir treballant per a que tots els projectes engegats a les muntanyes no s’aturaren.

Durant la primavera i estiu passat, es van realitzar excursions al Centre d’interpretació Parpalló-Borrell o les del programa d’ecoturisme #PlatjaNatura2020, on a més de descobrir els paratges que ens envolten, també es va fer un tast de productes locals d’una explotació ramadera de la Marjal de Gandia.

De la mateixa manera, des del Departament de Medi Natural de Gandia s’han promocionat productes de proximitat i quilòmetre zero, amb les campanyes de Nadal i amb altres iniciatives com les visites a La Gastrocasa on s’ha mostrat com cuinar la tradicional fideuà o la casca de Reis.

Accions totes elles a les que s’han sumat altres com ara l’exposició al Moll dels Borja sobre les arts de la pesca tradicional, el paper de la dona a la mar i el medi ambient.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.