NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

El Pressupost Municipal del 2021 entra en vigor per fer front a les necessitats de la pandèmia

Més de 42 milions d'euros

El Butlletí Oficial de la Província publicava ahir dilluns l’anunci oficial sobre l’aprovació definitiva del pressupost municipal d’Ontinyent, el que permet que entre ja en vigor. El pressupost supera els 42 milions d’euros, fou aprovat amb el suport unànime de tots els grups municipals i està dissenyat per a fer front de manera immediata als efectes de la pandèmia.

Així, per evitar que la Covid-19 augmente la desigualtat social, s’han consignat 3,9 milions d’euros per atendre les ajudes d’emergència i continuar amb programes com el d’acompanyament psicològic o la lluita contra la soledat no desitjada. A més, les partides per a neteja i desinfecció d’edificis públics, neteja viària i recollida de fem augmenten en un 24% respecte l’any anterior.

L’àrea de promoció econòmica també ha vist incrementada la seua partida. Per a aquest 2021 es compta amb una nova aportació municipal als xecs consum “Tornem Junts” que permetran posar a la venda xecs per valor de 600.000 euros per impulsar compres al comerç, hostaleria i serveis. Igualment es compta amb 130.000 euros en ajudes a pimes, autònoms i micropimes i es manté el suport al Clúster Tèxtil Sanitari per al qual es destinen 150.000 euros.

Aquestes partides es sumen a la rebaixa del 50% dels principals impostos (IBI i IAE) a les empreses particulars que aposten per l’ús d’energies renovables. Les inversions ascendeixen a 14,5 milions d’euros que inclouen el programa “Ontinyent evoluciona amb Europa” finançat amb fons FEDER i millores als centres educatius a través del programa “Edificant”. Altres 2,6 milions es destinen a accions sostenibles com l’adquisició de dos nous autobusos per impulsar el transport públic i les obres de l’anell ciclopeatonal que connectarà l’IES l’Estació, el poliesportiu i el nou hospital.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.