NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Generalitat, diputacions i ajuntaments creen el fons de cooperació Covid-19 dotat amb 120 milions d'euros per ajudar als sectors més afectats per la pandèmia

Fons cooperació Covid-19

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha anunciat la creació d’un fons de cooperació Covid-19, dotat amb 120 milions d’euros, que oferirà als ajuntaments la capacitat econòmica per ajudar a les empreses i autònoms que estan patint en major mesura els efectes de la pandèmia. Dels 120 milions, el 50% serà aportat per la Generalitat, un 30% per les diputacions i el restant 20% pels ajuntaments amb els que es pretén arribar a 33.000 empreses i autònoms valencians. L’acord, que es formalitzarà als propers dies s’ha subscrit en la reunió de la mesa institucional amb el recolzament de totes les institucions valencianes.

Puig ha assegurat que les restriccions imposades a determinats sectors econòmics per lluitar contra la pandèmia, com l’hostaleria, oci, agències de viatges o associacions de festes tradicionals, estan afectant a la seua activitat i per tant, tenen conseqüències sobre l’ocupació i la pròpia viabilitat de les empreses. Per tal motiu, l’objectiu de la Generalitat és facilitar, en la mesura del possible que cap empresa viable tanque i que cap autònom haja de cessar la seua activitat econòmica.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.