NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Ròtova rep 17.000 euros de la Generalitat en sengles subvencions per al turisme i comerç

Ajudes per al comerç i turisme

Ròtova ha rebut 17.000 euros de subvencions de la Generalitat Valenciana relacionades amb el comerç i el turisme. En concret per al comerç es destinen 11.812,61 euros per part de la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball que cobriran les despeses realitzades al 2020 durant l’organització i realització de certàmens firals on s’inclou la fira agroalimentària i el Porrat de Sant Macià. Altra part de la subvenció servirà per al pagament del sobrecost provocat per la Covid-19 en la reobertura del mercat del dimecres del poble.

Per altra banda, Ròtova, considerat Municipi Turístic s’ha vist beneficiat amb una subvenció de 5228 euros per part de Presidència i dins del Fons de Cooperació Municipal. De tots els esdeveniments turístics desenvolupats durant 2020 destaca, novament el Porrat de Sant Macià.

Aquest Porrat, que es celebra quan el mes de febrer arriba a la seua fi, està considerat com un dels més importants i concorreguts dins de la ruta dels porrats de la Safor. El seu origen es remunta al segle XVIII, encara que l’actual, també conegut com Porrat de l’Interior, compta amb més de 100 anys d’antiguitat. Els seus tres dies de duració inclou una extensa programació d’activitats culturals, d’oci i jornades gastronòmiques. L’any passat es va poder celebrar ja que fou abans que esclatara la pandèmia.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.