NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

La Conselleria de Sanitat condiciona 280 llits als hospitals de campanya per a derivar pacients Covid amb situació clínica lleu o moderada

280 llits hospitalaris més

La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública ha condicionat un total de 280 llits als hospitals de campanya de la Comunitat Valenciana per alleujar la pressió als departaments de salut més afectats per l’increment d’hospitalitzacions associats al repunt de casos de coronavirus. En concret s’han habilitat 80 llits a l’hospital de campanya d’Alacant, altres 80 en el de Castelló i 120 en València. Aquets llits estan pensats per a derivar a pacients Covid positius, confirmats per PCR, amb situació clínica lleu o moderada.

Les patologies que s’atendran als hospitals de campanya seran pacients majors de 18 anys amb ingrés per pneumònia per Covid en fase de resolució de la malaltia, així com pacients que podran rebre l’alta hospitalària però es veuen obligats a romandre temporalment hospitalitzats per impossibilitat de mantenir mesures d’aïllament adequades.

Per atendre aquests nous llocs condicionats també s’ha previst mobilitzar personal. En concret per cada mòdul o control d’infermeria de 22 llits, un total de 11 infermeres i 6 tècnics de cures auxiliars, a més de zeladors i professionals administratius.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.