NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Es publiquen les obres guanyadors dels Premis Literaris Ciutat de Gandia

Participen en la presentació representants d'Edicions 62

La publicació dels Premis Literaris Ciutat de Gandia 2020, s’ha presentat en roda de premsa telemàtica amb Barcelona, des d’on hi intervenien Pilar Beltran i Jordi Cornudella, d’Edicions 62 (Grup 62), l’ editorial que col·labora en l’organització dels premis i publica les obres guanyadores, i amb els autors, que des de les seues ressidències han agraït la implicació de l’Ajuntament de Gandia per la cura i l’atenció amb què han fet possible els premis, malgrat les circumstàncies actuals de crisi sanitària.

El passat mes de novembre des de fa més de 50 anys, l’Ajuntament de Gandia va donar a conéixer el nom dels guanyadors dels seus Premis Literaris. Es tracta, sense cap dubte, de la Setmana Literària més atípica que ha viscut la ciutat en estes cinc dècades, ja que l’entrega de guardons no es va poder fer, com és habitual, al Teatre Serrano ni davant el nombrós públics que sol acudir a este acte.Així, al Saló de Corones del Palau Ducal, els jurats van apostar per dos autors que van presentar les seues primeres obres.

 

 

La valenciana Pepa Aguar va resultar la guardonada amb el 42é premi Joanot Martorell de narrativa, que està dotat amb 20.000 euros, amb l’obra que porta per títol “El que em queda de tu”. Una novel·la que parteix de la seua pròpia experiència personal, la de sa mare i la de la seua iaia, amb la intenció d’il·luminar-les i traslladar la seua energia i l’emprempta que van deixar.

 

 

Per la seua banda, el català Josep-Anton Fernàndez va resultar reconegut amb el 58é premi Ausiàs March de poesia, dotat amb 8.000 euros, per la seua obra “L’animal que parla”.

 

 

Gandia aposta per la certesa de la paraula escrita en un temps d’incerteses. Els Premis Literaris Ciutat de Gandia els convoca i gestiona l’IMAB (Institut Municipal d’Arxius i Biblioteques), organisme autònom de l’Ajuntament de Gandia.

 

 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.