NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Anàlisi de les mesures de protecció social amb el ministre Escrivá

Es tractaren temes com els ERTOS o l'Ingrés Mínim Vital

El president de la Generalitat, Ximo Puig ha mantingut una reunió telemàtica amb el ministre d'Inclusió, Seguretat Social i Migracions, José Luis Escrivá, en què han abordat diverses qüestions relacionades amb l'ocupació i la protecció dels treballadors i treballadores davant els efectes de la pandèmia.

En concret, en el transcurs de la reunió s'ha analitzat l'evolució dels ERTO a la Comunitat Valenciana, així com les ajudes per als treballadors autònoms, a les quals la Generalitat sumarà el fons de cooperació COVID-19, que es crearà al costat de les entitats locals, amb el principal objectiu d'evitar que aquelles activitats que siguin viables hagin de cessar com a conseqüència de les restriccions per contenir l'expansió del coronavirus.

D'altra banda, han tractat sobre el desenvolupament de l'Ingrés Mínim Vital durant els primers mesos en vigor d'aquesta prestació econòmica dedicada a persones en situació de vulnerabilitat, i que actualment perceben 20.712 llars de la Comunitat Valenciana.

Així mateix, els dos responsables han coincidit a destacar les dades positives d'afiliació a la Seguretat Social a la Comunitat, recollides el passat mes de desembre.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.