NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

El Clúster Tèxtil Sanitari contribueix a generar ocupació durant el 2020

Gràcies a la ràpida conversió de la seua activitat a l'inici de la pandèmia

La indústria d’Ontinyent ha tancat l’any 2020 amb un descens de la desocupació del 2,5% gràcies a l’impuls del Clúster Tèxtil Sanitari. I és que, als darrers mesos, la indústria local ha demostrat la seua capacitat de reconversió amb la producció de tot tipus de productes vinculats a la lluita contra la covid-19. Primer foren les mascaretes sanitàries, després els equips de protecció individual però també es llançaren productes innovadors com la “MantaEscola” que ha despertat l’interès de poblacions veïnes i la Comunitat Valenciana, també de províncies com Huelva, Còrdova, A Corunya, Albacete així com països de la Unió Europea com França.

Pel que fa a dades concretes, en desembre de 2020 es van registrar 701 persones aturades front de les 719 de l’anterior any, un descens que en altres circumstàncies, però no en les actuals, haguera estat considerat mínim.

Per continuar amb aquesta línia d’impuls del Clúster Tèxtil Sanitari, l’Ajuntament d’Ontinyent ha consignat al 2021 altres 150.000 euros: 130.000 euros del conveni de col·laboració i 20.000 en ajudes directes.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.