NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Jesús Alba és reelegit director del Campus de Gandia de la UPV

Com a reptes es proposa arribar a tenir 2000 alumnes

El catedràtic Jesús Alba ha pres possessió del seu càrrec com a director de l’Escola Politècnica Superior de Gandia de la Universitat Politècnica de Valencia amb el suport de més del 83% de la comunitat universitària en les eleccions celebrades el passat mes de novembre a les que es va presentar com a candidat únic.

A l’acte de presa de possessió, presidit pel rector de la Universitat Politècnica de València, Francisco Mora, han assistit també els vicerectors, directors de centres de la UPV, autoritats locals i representants d’institucions i empreses de La Safor.

Jesús Alba és enginyer de telecomunicacions per la UPV des de 1995. Doctorat al programa de Física Aplicada i especialitzat en Acústica, va obtenir la plaça de catedràtic d’universitat en 2012. Adscrit a l’Escola Politècnica Superior de Gandia des de fa 24 anys, en el 2016 va ser escollit director del Campus, un càrrec que ara repeteix amb la intenció de seguir aportant propostes i millorar el Campus.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.