NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Renfe millora l'accessibilitat de l'estació amb 418.000 euros

Les obres, que ja han començat, duraran 6 mesos

Renfe ha iniciat les obres de millora d’accessibilitat en l’estació de Rodalies de Xàtiva. Uns treballs que compten amb una inversió de 418.000 euros i que tenen com objecte l’adaptació a la normativa actual d’accessibilitat, la millora de l’eficiència energètica i altres actuacions. El termini estimat per a l’execució de l’obra és de 6 mesos.

Aquesta millora de l’accessibilitat inclouen l’adaptació de l’altura de les vores de l’andana al gàlib ferroviari i paviments podotàctils, línia de seguretat, sòl antilliscant en andanes a més de nous encaminaments en l’accés a l’estació, vestíbul i pas inferior, incloent indicacions en Braille.

Renfe també té previst canviar el sistema d’il·luminació convencionals per lluminàries LED per obtenir nivells lumínics adequats a l’accessibilitat i per tal de millorar l’eficiència energètica i modernitzar les marquesines. A més es realitzaran altres actuacions com pintura i tancament de l’estació.

L’estació de Xàtiva pertany a la línia C2 de Rodalies del Nucli de València i compta diàriament amb més de 3.800 viatgers. Així que aquesta és una intervenció important ja que la millora de l’accessibilitat suposa la reducció de barreres arquitectòniques amb els seus respectius elements senyalitzadors.   


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.