NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Canals, tancada perimetralment, reforça i intensifica la vigilància policial davant la proximitat de les festes patronals

Col·labora la Policia Local de l'Olleria

Fins el proper 21 de gener, la localitat de Canals és una de les que està tancada perimetralment davant l’augment de contagis per Covid-19. L’última actualització ha confirmat 87 casos més, una data preocupant a la que s’afegeix altre condicionant. I és que de no ser per la pandèmia, els propers dies, el poble estaria immers de ple en la festa dedicada al seu patró, Sant Antoni Abad.

Amb aquesta situació, l’alcaldessa de la localitat, Mai Castells, junts amb la resta d’alcaldes i alcaldesses i els Caps de la Policia dels municipis confinats perimetralmet, van mantindré una reunió amb el Centre de Coordinació d’Emergències, per a transmetre la situació de cadascun dels pobles, així com les necessitats i inquietuds esdevingudes d’aquesta circumstància.

La preocupació de l’alcaldessa és evident tenint en compte que queden dies per a les festes patronals, que enguany, llevat dels actes religiosos, han quedat suspeses en la seua totalitat.

I per a controlar que la gent, efectivament, es quede a casa, i no pense en possibles reunions irresponsables, s’han establit ja diferents controls aeris amb drons gràcies a un acord de col·laboració amb la Policia Local de L’Olleria, per a vigilar els disseminats de la localitat i poder visualitzar possibles agrupacions de persones.

Unes entrades i eixides, que des del passat dia 7 de gener, ja estan baix control.

L’Ajuntament de Canals, a través dels cossos i forces de seguretat, serà contundent davant les irresponsabilitats i sancionarà, com ja ho està fent, per l’incompliment de les normes sanitàries establides.

El Sant Antoni de 2021 a Canals es viurà sense foguera, sense ofrena, sense parells i sense l’hostaleria, un dels sectors a qui més ha afectat les restriccions .

Els canalins hauran d’esperar fins el proper any, però ara és el moment de la responsabilitat, de minimitzar riscos i d’extremar les precaucions.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.