NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Gandia mantindrà la celebració de la Fira del Motor 2021 si es compleixen les màximes garanties de seguretat.

Una condició indispensable

L’Ajuntament de Gandia manté l’esperança de que aquest any sí que siga possible celebrar la Fira del Motor 2021 “amb les màximes garanties de seguretat”, i d’aquesta manera no deixar que s’anul·le, durant dos anys consecutius, aquest important esdeveniment comercial amb els representats de les empreses del sector.

El regidor de Polítiques Econòmiques, Comerç, Industria i Innovació s’ha reunit amb el portaveu de les empreses participants en la Fira del Motor a la ciutat ducal, Victor Moll, amb la finalitat d’avaluar la situació sanitària actual a Gandia i treballar en els diferents escenaris que podrien donar-se per a la celebració del certamen, fora de la seua data habitual -allà pel més de maig-.

L’any passat, la Fira del Motor no va tindre opció per decret de l’Estat d’Alarma i, com altres tants esdeveniments de tot tipus, va haver-se de suspendre.

Aquesta cita amb el motor aglutina cada any als carrers de Gandia a centenars de persones de la comarca de la Safor, d’ací que des del consistori de la ciutat asseguren que sols es portarà a terme si es garanteixen les mesures de seguretat exigides per Sanitat.

Els amants de la gasolina, dels vehicles de dos o quatre rodes, tenen en aquesta Fira l’oportunitat de conèixer de primera mà les ultimes novetats del sector, i fins i tot, de trobar alguna oferta més que suculenta.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.