NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

La TV Comarcal retransmet en directe la Missa en honor a la Beata Inés

Gràcies a l'esforç de la Comissió de Festes

Hui dijous, 21 de gener, Benigànim viu el seu dia més gran, el que el poble dedica a la seua patrona, la Beata Inés, la veïna beatificada pel papa Lleó XIII en 1888.

Enguany, la pandèmia ha acabat amb quasi totes les festes i celebracions d’aquesta tradicional jornada. I diem quasi, perquè tot i que l’ofrena i la processó no s’han celebrat, aquest mati, aquesta casa, la Televisió Comarcal, els ha ofert, en directe i de manera segura, la missa de campanya en honor a la Beata Inés, una celebració litúrgica carregada de fe i devoció a la beata, que s’ha celebrat dins del temple i no com des de fa 50 anys, a les portes del mateix, el que oferia la inusual imatge d’una plaça totalment buida.

L’eucaristia ha estat oficiada pel retor del poble, Antonio Martínez, i als bancs, com a espectadors únics, els 40 festers i festeres de la comissió de festes de la Beata Inés.

La celebració del 2021 no ha pogut acabar com ve sent habitual amb la processó de la vesprada, famosa per les llargues fileres i per les representacions de la vida de la Beata. La pandèmia també s’ha emportat uns carrers decorats amb garlandes, teles i domassos, plantes, flors i testos, catifes, llums i imatges.

L’esforç de la comissió de festers i festers serà incansable per a l’any que ve, si la situació sanitària ho permet, Benigànim recupere els dia més assenyalat del seu calendari.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.